Discobar Concept C


DJ voor trouwfeest trouwfuif – fuif – verjaardagbedrijfsfeest – jubileum – pensioen – kinderdiscoschoolfeest – tienerfuif en zoveel meer…

DJ CNRG geeft elk feest de perfecte mix…

Met discobar “Concept C” haalt u de beste hitmix van de jaren ’60 tot nu op uw feest, en u bepaalt zelf op welk genre de focus ligt… Rock-klassiekers, New-wave, Belpop, Disco, Pop, pure Rock ’n roll, hedendaagse hits, alternatieve rock, rnb, fuif-klassiekers, jaren ’90, Eurodance, jaren ’80, afrekening, reggae … U zal zich niet gauw vervelen als allround-dj CNRG achter de draaitafels staat.

Er wordt gespeeld naar uw persoonlijke voorkeur en het aanwezige publiek. Verzoekjes zijn uiteraard altijd welkom.

DJ CNRGBij discobar “Concept C” vindt u de ideale dj voor uw:

Hoe ga ik te werk?

Om uw van feest tot een geslaagd dansfeest te maken, is het belangrijk dat de dj inspeelt op het aanwezige publiek. Daarom contacteer ik je steeds om te zien wat je verwacht van de muziek. Een persoonlijk gesprek is uitermate belangrijk om tot de juiste sfeer te komen op uw feest.

Uiteraard is ook uw inbreng belangrijk. Een favorietenlijstje dient als leidraad voor de playlist van onze DJ.

 

Een DJ voor heel Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Waar uw feest doorgaat, maakt niet zoveel uit. DJ CNRG verzorgde eerder al feesten en evenementen in de regio’s van Boortmeerbeek, Haacht, Kampenhout, Leuven, Mechelen, Bornem, Antwerpen, Gent, Brussel, Waver, Deinze, Brugge, Kortrijk, Diest, Genk, Maaseik, Sint-Truiden, Lille … Eigenlijk komt DJ CNRG uit Vlaams-Branbant, maar verplaatst hij zich even graag naar West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Zelfs net over de grens met Nederland voorzag DJ CNRG al menig feest van de nodige muziek.

 

Professionele installatie…

DJ installatie pioneerHet uitgangspunt van Discobar “Concept C” is kwaliteit voor een goede prijs. Daarom beschikt Concept C over een professionele installatie (pioneer draaitafels en mengpaneel, 2 actieve topkasten en 1 subwoofer en een kwalitatieve lichtinstallatie met effecten). Hierdoor krijgt ieder feest een extra dimensie.

Dankzij de compacte installatie kan u uw feest ook in uw huiskamer, garage of tuin laten doorgaan. Uiteraard is het ook mogelijk om met aangepaste installatie op grote locaties te spelen of om een uitgebreidere, spectaculaire lichtshow te voorzien.

Indien er in de zaal al een installatie aanwezig is, vraagt u best aan de eigenaar de specificaties. De kwaliteit van de installatie weerspiegelt zich immers in de sfeer en de kwaliteit van uw feest…

 

En de prijs?

Van kinderdisco tot huwelijksfeest, van verjaardagsfuif tot megaparty, met of zonder installatie en aangepaste belichting,… Elk feest is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Contacteer mij daarom gerust voor een vrijblijvende offerte.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw avondfeest te laten voorafgaan door de discobar “Concept C” kinderdisco, met aangepaste animatie en muziek en uiteraard met dj Orlando. Vraag hiervoor het speciale combitarief!

Discobar Concept C werkt met louter professioneel materiaal en muziek van de beste kwaliteit.

Uw feest verdient de professionele aanpak van een ervaren dj.