Glow in the dark party


Licht geven op de dansvloer.

Glow in the dark partyGlow in the dark is een ontzettend leuk feestconcept. Je trekt wat GITD-kledij aan, doet GITD-schmink op en alles lijkt heel gewoon, tot de UV-spots aan gaan… De schmink, de kledij, de decoratie, het krijgt allemaal een nieuwe dimensie.

Je kan het Glow in the dark concept toepassen op alle type feesten, voor alle leeftijden. Je kan kiezen uit verschillende formules. voor kinderdisco’s en tienerfuiven is er¬†de “smos erop los”-formule, waarbij wij de schmink, decoratie en GITD armbandjes voorzien. De kinderen schminken dan elkaar. Voor de feesten voor¬†volwassenen, de kinderdisco’s en tienerfuiven kan er ook gekozen worden voor het “think schmink”-formule, waarbij je onder handen wordt genomen door een professionele schminkster. Ook hier voorziet discobar Concept C decoratie en GITD armbanden.

Uiteraard passen ook onze dj’s zich aan en gaan ze Glow in the Dark!

 

De prijs?

De prijs voor een Glow in the dark feestje is afhankelijk van het aantal personen, de gekozen decoratie en de formule die je kiest. Neem dus contact op met ons voor een vrijblijvende offerte en vermeld in je bericht alvast de formule die je verkiest.

 

Vraag uw offerte aan voor een dj op uw feest.

  1. (verplicht veld)
  2. (geldig e-mail adres verplicht)
  3. (verplicht veld)
  4. (verplicht veld)
  5. (verplicht veld)
  6. (verplicht veld)
  7. (verplicht veld)
 

cforms contact form by delicious:days