DJ voor Trouwfeest / Huwelijk


Een geslaagd trouwfeest…

Het dansfeest is meestal de apotheose van jullie huwelijksdag. Na de voorbereidingen, de stress, de ceremonie en het lekker eten is het tijd om er eens goed tegenaan te gaan op de dansvloer. Eerst komt jullie moment met de openingsdans. Hierna kunnen jullie een leuke muzikale mix verwachten die van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke avond maakt en dit gebaseerd op jullie muzieksmaak.

De juiste muziek…

Smaken verschillen, dat is duidelijk. Met discobar Concept C hebben jullie zelf de keuze op welke muziek de nadruk ligt op jullie huwelijk. Top 30, rock, dance, New-wave, rock’n roll classics, jaren ’80 en ’90 hits, trouwfeestklassiekers,  foute muziek, Folk, R’nB, disco, ska, … Dankzij een uitgebreide muziekcollectie van de jaren ’50 tot nu kan het allemaal.

…in de mix

Op de meeste trouwfeesten zijn er verschillende generaties aanwezig, elk met zijn muzikale voorkeuren. Om niemand onberoerd te laten, staat een gevarieerde mix en een sterke opbouw garant voor urenlang dansplezier. Bij discobar Concept C krijgen jullie geen voorgekauwde playlists, maar een live mix op maat van jullie gasten.

Ervaring, een goede voorbereiding en vooral: een persoonlijke benadering…

Leg jullie trouwfeest niet in handen van nonkel Gerard of gelegenheidsdj Franske, maar ga voor ervaring, enthousiasme, professionaliteit en muziekkennis. Bij Discobar Concept C mogen jullie dit alles verwachten.

Om te zien of de visie van discobar Concept C past op jullie huwelijk of trouwfuif kom ik steeds op voorhand bij jullie langs om het feest en de muziek te bespreken, zodat het feest echt jullie feest wordt.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte …

  1. (verplicht veld)
  2. (geldig e-mail adres verplicht)
  3. (verplicht veld)
  4. (verplicht veld)
  5. (verplicht veld)
  6. (verplicht veld)
  7. (verplicht veld)
 

cforms contact form by delicious:days