DJ voor Kinderdisco


DJ Orlando in da house…

dj orlando kinderdisco discobar concept cGeef uw kinderfeestje of schoolfeest een nieuwe dimensie met dj Orlando van de discobar “Concept C” kinderdisco. Een fijne kinderdisco voor alle leeftijden, met aangepaste muziek, een ervaren dj, leuke animatie en veel interactiviteit. Plezier gegarandeerd!

De kinderdisco kan in een zaal of bij u thuis doorgaan, binnen, in een tent of gewoon buiten… Een aangepaste installatie wordt steeds voorzien. DJ Orlando brengt een spetterende lichtshow met leuke lichteffecten en een rookmachine mee. Zo verandert elke ruimte in een heuse kinderdiscotheek.

Tijdens de kinderdisco, waarbij de muziek uiteraard volledig is aangepast aan de aanwezige leeftijdsgroep, wordt er ingespeeld op de kinderen. DJ Orlando speelt enkele muzikale spelletjes, brengt de sfeer erin met de juiste muziek en durft af en toe ook wel eens raar uit de hoek te komen. De muziek en de animatie wordt steeds aangepast aan de aanwezige leeftijdsgroep.

Door een ruime ervaring op kinderdisco’s, schoolfeesten, verjaardagsparties en jongerenfuiven is echte fun gegarandeerd!

 

Een kinderdisco voor elke gelegenheid.

dj kinderdisco discobar concept cVan zodra er iets te vieren is, en er zijn kinderen in de buurt, is een kinderdisco altijd een leuk en origineel idee. Zo verzorgt DJ Orlando regelmatig kinderdisco’s op:

 • verjaardagsfeest
 • communiefeest
 • schoolfeest
 • kinderfuif
 • bedrijfsevents
 • halloweenparty
 • … 

Te oud voor een kinderdisco?

Neem eens een kijkje op de pagina van onze tienerfuif! Een echte fuif voor de oudere kinderen met lichtshow en aangepaste muziek met één van onze dj’s.

 

Onze kinderdisco als voorprogramma?

Op veel trouwfeesten, bedrijfsfeesten en familiefeesten zijn er ook kinderen aanwezig. Om hen ook de kans te geven om zich uit te leven op de dansvloer, met aangepaste muziek en animatie, komt dj Orlando met plezier mee om zich, voor het “grote” dansfeest begint, achter de draaitafels te zetten voor een leuke kinderdisco. Daarna geeft hij de fakkel weer over aan DJ CNRG voor het grote feest.

Vraag naar onze aangepaste tarieven om een kinderdisco te combineren met uw feest!

 

Vraag uw offerte aan voor onze kinderdisco dj.

 1. (verplicht veld)
 2. (geldig e-mail adres verplicht)
 3. (verplicht veld)
 4. (verplicht veld)
 5. (verplicht veld)
 6. (verplicht veld)
 7. (verplicht veld)
 

cforms contact form by delicious:days